Coronavirus

Update: 14-06-2021

De praktijk is open

Kinderen < 13 jaar

De praktijk is open voor kinderen < 13 jaar. We werken uiteraard volgens de maatregelen van het RIVM en de GGD. Dit betekent o.a. dat we op 1,5 meter afstand van elkaar werken of met een doorzichtig scherm tussen ons in en de ruimtes en materialen worden regelmatig en goed schoon gemaakt. Het is fijn wanneer uw kind eigen schrijfgerei en drinken meeneemt naar de praktijk. Kinderen worden opgehaald bij en teruggebracht naar de voordeur, zodat ouders niet naar binnen hoeven en we de kans op besmetting klein houden. Begeleiding en behandeling via beeldbellen is ook nog steeds mogelijk.

> 13 jaar

We plannen de afspraken zoveel mogelijk aan het einde van de dag of digitaal via Zoom. Zo beperk ik het aantal contactmomenten dat ik op een dag heb met kinderen > 13 jaar en hun ouders.

Het blijft belangrijk om goed op de gezondheid te letten. Wij verwachten dan ook dat u het op tijd meldt als er toch sprake is van ziekteverschijnselen zoals koorts/hoofdpijn/hoesten of wanneer u of uw gezinsleden in contact geweest zijn met anderen die geïnfecteerd zijn met het Coronavirus. Omgekeerd geldt dit uiteraard ook.

Regels omtrent Corona; de regels en afspraken die binnen de praktijk gelden omtrent Corona.