Tarieven

Hieronder kunt u zien welke tarieven Praktijk Jong Geleerd hanteert (deze zijn BTW vrij). In bepaalde situaties is vergoeding van de kosten mogelijk.

Tarieven

Telefonisch informatie-/kennismakingsgesprek geen kosten
Intakegesprek in de praktijk (45 minuten) €50,-
Remedial teaching / Bijles, begeleiding studievaardigheden
(in de praktijk; 45 minuten)
€50,- per begeleiding
Remedial teaching / Bijles, begeleiding studievaardigheden
(op school of bij u thuis; 45 minuten)
€60,- per begeleiding
Sociaal-emotionele begeleiding
(in de praktijk; 45 minuten)
€75,- per begeleiding
Opstellen handelingsplan/behandelplan (inclusief evaluatieverslag(en)) €60,- per traject (eenmalige kosten na eerste sessie)

Indien de begeleiding en/of een gesprek niet in de praktijk plaatsvindt maar op een andere locatie, dan worden reiskosten in rekening gebracht (bij afstanden groter dan 3 kilometer).

Onderzoeken

Intelligentieonderzoek €550,- (inclusief intakegesprek, afname, scoring, verslag en bespreking verslag)
Ander onderzoek (didactisch of psychologisch) Op aanvraag

Vergoeding van de kosten mogelijk

Praktijk Jong Geleerd heeft een contract met de gemeenten Zevenaar/Rijnwaarden, Westervoort, Wageningen, Renkum, Overbetuwe, Lingewaard, Duiven, Doesburg en Arnhem. Woont uw kind in één van deze gemeenten dan kan sociaal-emotionele begeleiding en soms ook onderzoek vergoed worden. Ook vanuit het PGB kunnen kosten vergoed worden. Klik hier voor meer informatie.

Geen vergoeding van de kosten mogelijk

Hebt u geen verwijzing of komt u uit een andere gemeente, dan dient u de begeleiding/het onderzoek zelf te bekostigen. Remedial teaching/bijles wordt nooit vergoed vanuit de gemeente. U ontvangt aan het einde van de maand een factuur.

Ouders met een inkomen rond bijstandsniveau

Omdat Praktijk Jong Geleerd begeleiding ook toegankelijk wil maken voor kinderen van ouders met een inkomen rond het bijstandsniveau, kunnen zij korting krijgen op de prijs (tot 50%). De ouders kunnen hiervoor contact opnemen met Praktijk Jong Geleerd.

Afmelden

Denk eraan een afspraak tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) af te zeggen wanneer deze niet nagekomen kan worden. Gebeurt dit niet dan zal de afspraak in rekening worden gebracht (50%).

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?