Tarieven

Hieronder kun je zien welke tarieven Praktijk Jong Geleerd hanteert (deze zijn BTW vrij). In bepaalde situaties is vergoeding van de kosten mogelijk.

Telefonische informatie/kennismaking geen kosten
Intakegesprek in de praktijk (45 minuten) €50,-
Sociaal-emotionele begeleiding
(in de praktijk; 45 minuten)
€75,- per begeleiding
Opstellen behandelplan
(inclusief evaluatieverslag(en))
€60,- per begeleidingstraject (eenmalige kosten na eerste sessie)
Intelligentieonderzoek Uitgebreid: €595,- (inclusief intakegesprek, afname, uitgebreide verslaglegging met adviezen en bespreking verslag)IQ-scan: €395,- (inclusief afname, rapportage IQ-scores, telefonische bespreking)
Ander onderzoek (didactisch of psychologisch)  Op aanvraag

Indien de begeleiding en/of een gesprek niet in de praktijk plaatsvindt maar op een andere locatie, dan worden reiskosten in rekening gebracht (bij afstanden groter dan 3 kilometer).


Vergoeding van de kosten mogelijk

Praktijk Jong Geleerd heeft een contract met de gemeenten Zevenaar/Rijnwaarden, Westervoort, Wageningen, Renkum, Overbetuwe, Lingewaard, Duiven, Doesburg en Arnhem. Woont je kind in één van deze gemeenten dan kan sociaal-emotionele begeleiding en soms ook onderzoek vergoed worden. Ook vanuit het PGB kunnen kosten vergoed worden. Klik hier voor meer informatie.

Geen vergoeding van de kosten mogelijk

Heb je geen verwijzing of woon je in een andere gemeente dan hierboven beschreven, dan dien je de begeleiding/het onderzoek zelf te bekostigen. Je ontvangt aan het einde van de maand een factuur.

Ouders met een inkomen rond bijstandsniveau

Omdat Praktijk Jong Geleerd begeleiding ook toegankelijk wil maken voor kinderen van ouders met een inkomen rond het bijstandsniveau, kunnen zij korting krijgen op de prijs (tot 50%). De ouders kunnen hiervoor contact opnemen met Praktijk Jong Geleerd.

Afmelden

Denk eraan een afspraak tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) af te zeggen wanneer deze niet nagekomen kan worden. Gebeurt dit niet dan zal de afspraak in rekening worden gebracht.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?